Skip to main content
Til toppen

Wilo pumper

Wilo-Stratos PICO


Et stort display, den etablerte grønn-knapp-teknologien og den nye innstillingsassistenten gjør håndteringen og driften av pumpen svært komfortabel. Wilo-Stratos PICO tilbyr i forbindelse med Dynamic Adapt plus ikke bare maksimal energieffektivitet, men også høy grad av pålitelighet med de automatiske vernefunksjonene.

Pris på forespørsel

Wilo-Stratos PICO | Wilo

Wilo-Stratos MAXO
 

Smartpumpen for storbygg med bygningsautomatiseringsteknikk.
Med optimaliserte og nyskapende energisparingsfunksjoner setter Wilo-Stratos MAXO nye standarder for kommersielle HVAC- og drikkevannsbruksområder innen området energieffektivitet. Betjeningen er dessuten enklere enn noen gang før, takket være utmerket brukervennlighet.

Pris på forespørsel

Wilo-Stratos MAXO | Wilo

Wilo-Stratos GIGA2.0-I


Den smarte tørrløperpumpen for varme, klima og kjøling i store bygninger.
Bruken av høyeffektive Wilo-Stratos GIGA2.0-I anbefales alltid der det gjelder å flytte store vannmengder over store løftehøyder. De smarte tørrløperpumpene i inline-utførelse tilbyr mange grensesnitt for multipumpestyring, integrering i bygningsautomasjon, driftsdataregistrering og tidsriktige alternativer for mobil tilgang via Wilo-Smart Connect. Grønn knapp-teknologien og det store displayet gir mulighet for enkel, intuitiv betjening. Bruken av innstillingsassistenten sikrer optimal regulering. Den optimale energieffektiviteten i hele systemet er et resultat av intelligent samspill av IE5 EC-motorteknologi med velprøvd pumpehydraulikk (MEI ≥0,7) samt innovative reguleringsfunksjoner. Den moderne drivverksteknologien i kombinasjon med velprøvd pumpehydraulikk gir høy grad av pålitelighet.

Pris på forespørsel

Wilo-Yonos GIGA2.0-I | Wilo

Lenker
Min side