Skip to main content
Til toppen

Takvifter

TF tropiske vifter er en serie moderne og effektive takvifter. Ved å presse ned varme som har samlet seg i taket, gir takvifter en jevnere temperatur i rommet og reduserer dermed energibehovet. De passer i de fleste lokaler, f.eks. industrihaller, møterom, varehus, svømmehaller og offentlige bygg. De egner seg best i lokaler med takhøyder på 3–12 meter.
De tropiske viftene har et moderne, effektivt design. De har takfeste, pendel, motor og vifteblader samt to deksler, øvre og nedre. Som standard leveres våre takvifter med bladdiameter på 1,4 m. Andre størrelser finnes som tilbehør. Totalt sett henger de tropiske viftene 495 mm fra taket når de er utstyrt med det medfølgende anhenget. Vi anbefaler at viften suppleres med hastighetsregulering. Alle metalldeler er pulverlakkert hvite.
TF20 har en IP20-design.
TF55R har en spylesikker design IPX5 og kan brukes i brennbare rom. TF55R kan også reverseres.
Monteringshøyden bestemmer hvor stort område hver vifte dekker, en høyere monteringshøyde gir større dekningsområde. Ved planlegging kan du regne med 100–200 m²/per vifte avhengig av takhøyden. Husk å ta hensyn til pallereoler og annen fast innredning ved beregning.Takviftene bør styres av en hastighetsregulator for å kunne tilpasses de rådende forhold. Antall takvifter som jobber sammen påvirker hvilken regulering som er best egnet å velge. For helautomatisk kontroll, med sensorer i tak og gulv, er TFR30 best egnet. Med TFR30 kan du kontrollere opptil 30 takvifter.

Visning
Sorter
Lenker
Min side