Skip to main content
Til toppen

Shuntgrupper

Herz prefabrikkerte shuntgrupper med 3-veis shuntventil, termometer, avstenging og isoleringskappe for varmeanlegg med gulvvarme eller radiatorer.
Shuntgruppe fungerer som blandepunktet i et vannbårent varmeanlegg, med en eller flere varmekretser hvor temperatur og vannmengde reguleres til ønsket temperatur.
Ved å installere en shuntgruppe mellom primær- og sekundærkretsen kan vannet/ væsken blandes og reguleres til riktig mengde og temperatur.
HERZ shuntgruppe kan leveres komplett med Grundfos eller Wita sirkulasjonspumpe og Vexve shuntautomatikk/shunt motor.
NB: Sirkulasjonspumpe og shuntautomatikk/shuntmotor må bestilles separat.

Visning
Herz shuntgruppe DN25 - 1" (Kvs10) (Uten pumpe, shuntautomatikk og unioner)

Herz prefabrikkerte shuntgrupper med 3-veis shuntventil, termometer, avstenging og isoleringskappe for varmeanlegg med gulvvarme eller radiatorer. Shuntgruppe fungerer som blandepunktet i et vannbårent varmeanlegg, med en eller flere varmekretser hvor temperatur og vannmengde reguleres til ønsket temperatur. Ved å installere en shuntgruppe mellom primær- og sekundærkretsen kan vannet/ væsken blandes og reguleres til riktig mengde og temperatur. Herz shuntgruppe kan leveres komplet med eller uten Grundfos eller Wita sirkulasjonspumpe og Vexve shuntautomatikk/shunt motor. NB: Sirkulasjonspumpe og shuntautomatikk/shuntmotor må bestilles separat.

1451108
Lenker
Min side