Skip to main content
Til toppen

Essensse NEO er en kompakt og effektiv luftgardin som skaper en usynlig dør av luft og hindrer oppvarmet luft i å forlate rommet/åpningen. De små dimensjonene gjør at den passer i mange bruksområder også hvor det er ekstra folksomt. God ytelse og utvidet kastelengde for sin størrelse takket være et spesielt eksosgitter betyr at det også kan håndtere krevende installasjoner. Egnede bruksområder er innganger til butikker, kontorer og mindre lagerdører.

Essensse Neo vannoppvarmede luftgardiner finnes i 2 forskjellige kapasitetsklasser, B og C;
Type B er egnet for montering opp til en høyde på 3,2 meter.
Type C er egnet for montering opp til 4,0 meter høy.
Alle modellene er tilgjengelige i 1,0, 1,5, 2,0 og 2,5 meters bredder.

Utblåsningsgitteret består av et spesielt "Straw System" som gir en laminær, rett luftstrøm. Dette gjør at du får en høyere effektivitet og bedre skjerming sammenlignet med et tradisjonelt luftuttak. Den gir også et lavere støynivå med forbedret ytelse. Takket være at eksosgrillen er retningsbestemt, kan luftkjøringseffekten optimaliseres ytterligere ved å finjustere luftstrømmen. Luftporten skal suppleres med en kontrollmodul..

Som standard er Essensse Neo luftgardiner pulverlakkert i hvit farge, RAL9016. For en tilleggspris kan denne endres til en farge du ønsker.
Beskyttelsesklassen er IP20. I tillegg har Essensse Neo CE-merking

Lenker
Min side